Over Ears Unlimited

Ears Unlimited verkoopt bijzondere personal audio. Met de nadruk op personal!

Muziek beluisteren via uw hoofdtelefoon of in-ear monitor is namelijk per definitie een persoonlijke ervaring. Muzikale voorkeuren kunnen sterk verschillen. Maar ook technische en klankmatige eigenschappen van hoofdtelefoons in combinatie met de gekozen randapparatuur beïnvloeden de muzikale ervaring. Ook de fysieke kenmerken van uw hoofd en oor spelen een belangrijke rol.

Door al deze factoren beoordelen verschillende proefpersonen dezelfde hoofdtelefoon vaak sterk uiteenlopend. Ears Unlimited denkt niet zwart wit. Wij geven aan iedereen de ruimte om zelf zijn of haar voorkeuren te bepalen.

winkel

Wij geloven dat er behoefte is aan een plek waar kennis en ervaring op het gebied van High End hoofdtelefoons en IEM’s kunnen worden gedeeld. Waar veel gerenommeerde producten naast elkaar te beluisteren zijn, aangesloten op passende (portable?) randapparatuur, of natuurlijk in combinatie met uw eigen favoriete apparatuur. Maar ook een plaats waar ruimte is voor veelbelovende nieuwe producten.

Ears Unlimited wil zo’n ontmoetingsplaats zijn, voor liefhebbers die op zoek zijn naar persoonlijke muziekbeleving.

 

U bent zeer welkom in onze showroom in het Bacinol 2 gebouw in Delft. Wij zijn open op dinsdag en woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur (onze bel zit links voordat je de schuifdeuren binnengaat). Maar ook buiten onze openingstijden kunt u eventueel op afspraak bij ons terecht. Ears Unlimited is altijd bereikbaar via email op ears@earsunlimited.com.

Tot horens!

Rick en Tijs Buijs

Ears Unlimited