Service & retour

Luisteren

Binnen onze openingstijden bent u vanzelfsprekend zeer welkom bij Ears Unlimited. Wij zijn open op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Maar ook buiten deze tijden kunt u bij ons terecht. Maak dan wel graag even een afspraak. Verder zijn wij 7 dagen per week bereikbaar via email.
Het is ons streven om van de meeste producten die wij verkopen een demomodel beschikbaar te hebben. Om er zeker van te zijn dat deze demo in huis is, is het verstandig om even vooraf contact met ons te zoeken.

Levertijd en verzending

Voor bestellingen tot 50 euro vragen wij een kleine bijdrage in de kosten van afhandeling en verzending. Daarboven is verzending binnen Nederland, België en Duitsland gratis. Voor alle andere landen gelden aangepaste tarieven, een calculator is beschikbaar op de afrekenpagina. Verzending van goederen vindt plaats op werkdagen, dus van maandag tot en met vrijdag. Afhankelijk van bestemming en afmetingen kiezen wij voor verzending met PostNL of UPS. NB wij proberen verpakkingen te hergebruiken.

Track&Trace: Nadat uw zending is verzonden ontvangt u van ons per e-mail een pakketnummer waarmee u uw zending kunt volgen op de website van PostNL of UPS.

Veel producten in ons assortiment zijn op voorraad en worden binnen 2 à 3 dagen geleverd. Indien een product niet voorradig is wordt dit aangegeven op de productpagina en kan de levertijd afwijken. U ontvangt hierover een e-mail ons met de actuele levertijd. Dit geldt voor bestellingen die worden betaalt met iDeal, Credit Card of Paypal.

Mocht u een pakket ontvangen waarvan de verpakking is beschadigd, neem dit pakket dan niet aan. Neem in dit geval contact met ons op voor de verdere afhandeling. In veel gevallen zullen wij u een nieuw product toesturen. Neem ook in geval van defect of vermissing graag z.s.m. contact op met Ears Unlimited.

Het transportrisico van uw bestelling ligt bij ons voor zendingen vanaf Ears Unlimited. Bij retour zendingen van uw adres naar Ears Unlimited ligt het transport risico bij U als klant. Het is het overwegen waard om uw pakket verzekerd retour te sturen.

Wij sturen de bestelde artikelen naar het door u opgegeven verzendadres. Indien deze gegevens niet kloppen, dan bent u als klant aansprakelijk voor de levering.

Retourneren

U heeft bij Ears Unlimited 14 dagen de tijd om uw product te proberen, de zogenaamde afkoelperiode. Mocht het product onverhoopt toch niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u dit retour sturen volgens onderstaande procedure. Voorwaarde is wel dat het product onbeschadigd is en in -indien redelijkerwijze mogelijk- originele verpakking wordt geretourneerd inclusief de mogelijk bijgeleverde accessoires. Uitzondering hierop zijn de in-ear hoofdtelefoons. Uit het oogpunt van hygiëne kunnen wij deze producten niet terug nemen als de verzegeling is verbroken.
Mocht u een product graag eerst willen uitproberen dan kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben van de meeste producten een demo-exemplaar beschikbaar, en we zoeken samen met u naar een oplossing om dit mogelijk te maken.

Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om uw bestelling te retourneren binnen de afkoelperiode, dan graag binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling via e-mail contact opnemen met Ears Unlimited. Wij e-mailen u de procedure voor retourzending. U heeft na annulering 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Als wij het product in goede en complete staat hebben ontvangen wordt het totale aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending) binnen 14 dagen teruggestort op uw rekeningnummer. Iedere retourzending wordt gecontroleerd op schade, defecten en/of deugdelijke verpakking. In het geval dat de toestand van het geretourneerde product duidelijk afwijkt van de oorspronkelijke staat, kan het voorkomen dat niet het volledige aankoopbedrag wordt terugbetaald. U wordt hierover geïnformeerd. Bij retourzendingen zijn de verzendkosten en het risico voor uw rekening.

Wij verzoeken u in het geval van een defect product dezelfde procedure te volgen. Als een product direct na ontvangst defect is, of als Ears Unlimited een fout heeft gemaakt bij levering, dan vergoeden wij vanzelfsprekend de retourkosten. Neem in ieder geval zo spoedig mogelijk contact met ons op. Dit geldt natuurlijk tevens in geval van vermissing.